Roos Zand en Grint B.V. is een bedrijf in Zuidland dat toe was aan een nieuwe website. Met als doelstelling de naamsbekendheid vergroten en uiteindelijk de omzet te verhogen. Samen is er gekeken naar de marketing activiteiten die zij voorheen al gebruikten om naamsbekendheid te generen. Het bleek dat dit vooral nog de traditionele vormen van promotie waren. Zoals kranten, regionale bladen en billboards. Tevens had de website niet meer de uitstraling die gewenst was.

Marketing to Grow is hiermee aan de slag gegaan. Een van de belangrijkste criteria was dat het duidelijk en strak moest worden. Vooral particulieren maken gebruik van de website. Daarom is er veel aandacht besteed aan het bedenken van nieuwe productteksten. Door het goed inzetten van deze teksten met de juiste zoekwoorden, is ervoor gezorgd dat de website beter scoort op Google.

Vervolgens is er gekeken naar welke andere website domeinen al verwezen naar Roos Zand en Grint B.V. Dit bleken er te weinig te zijn. Daarom is er samen een plan bedacht om meer backlinks te generen. Backlinks wil simpelweg zeggen: “hoeveel andere domeinen naar jouw eigen bedrijfsdomein verwijzen”. Hiermee bouw je bij Google, een soort “reputatie” op en wordt je zelf hoger weergegeven in Google.

Zelf ook hulp nodig bij het maken van een nieuwe website of op zoek naar marketing advies?

Neem direct contact op.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment