Vol Boxsprings is een beddenzaak in Bladel die toe was aan een nieuwe website. Marketing to Grow mocht hier een handje bij helpen. In de eerste fase is er samen nagedacht over het doel van de website, de doelgroep en de gewenste uitstraling. Vervolgens is er een ontwerp gemaakt die voldoet aan alle gestelde eisen.

In de 2de fase is er nagedacht over de te gebruiken teksten op de website. In samenwerking met de eigenaar, Buick Krekels zijn de teksten opgesteld. SEO vriendelijk en lekker leesbaar. Samen is er gekeken naar de zoekwoorden waarop deze beddenzaak gevonden moet worden. Deze zoekwoorden zijn vervolgens in de teksten gewerkt.

Behalve de zoekwoorden is de snelheid van de website geoptimaliseerd. Dit heeft weer een positieve werking op de vindbaarheid op Google. Als laatste stap is er gekeken naar een pagina die gebruikt kan worden om nieuwe informatie te uploaden. Wanneer een website regelmatig wordt bijgewerkt, merkt Google dit op. Vervolgens zijn er adviezen gegeven hoe Buick, zelf zijn website kan onderhouden en verbeteren.

De website is voor de opening van de beddenzaak gerealiseerd. Precies volgens planning.

Bekijk hem zelf op: https://www.volboxsprings.com

Bent u benieuwd naar andere projecten van Marketing to Grow, dan kunt u kijken bij onze marketing projecten.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment