Over ons

Marketing & web design

Wat is Marketing to Grow?

Marketing to Grow is ontstaan uit de vraag naar een transparante, betrouwbare en vooral betaalbaar online marketingbureau. Na het bouwen van verschillende websites in dienstverband was het tijd om deze specialiteit in te zetten voor andere bedrijven. Marketing to Grow kan ervoor zorgen dat u ontzorgd wordt voor verschillende marketingactiviteiten. Gespecialiseerd in webdesign, Social Media, SEO (vindbaarheid in google) en strategiebepaling.

De marketingbureaus van deze tijd proberen gebruik te maken van de onwetendheid van klanten. Marketing to Grow kiest ervoor om transparant en eerlijk zaken te doen. Eerlijk advies, geen kleine letters en snel opgeleverd.

Kortom, bent u op zoek naar een betaalbare website en wilt u de omzet van uw bedrijf door online activiteiten laten groeien. Neem dan direct contact op.

Let’s grow your business together!

Waarom kiezen voor onze diensten?

Dat marketing en dan vooral Online Marketing tal van mogelijkheden en voordelen heeft te bieden is vaak wel duidelijk. Maar wat levert het nu concreet op:

U bent sneller in beeld bij potentiële klanten
Meer naamsbekendheid
Meer omzet en groei
Niet vastzitten aan onderhoudscontracten

Resultaatgericht

Transparant

Adviserend

Betaalbaar

Binnen 2 uur reactie

Medewerkers

Tom Roos

Eigenaar
Linkedin

Kernwaarden

Resultaatgericht

Door een uitgebreid oriënterend gesprek worden de wensen en eisen in kaart gebracht. De uitstraling, doelgroep en strategie wordt besproken. Vervolgens zal er meteen gestart worden met het eerste concept. Vaak is u website al binnen 3 á 4 weken online.

Transparant

Veel marketingbedrijven maken gebruik van de onwetendheid van klanten, waardoor er absurd hoge prijzen gevraagd worden. Marketing to Grow kiest ervoor om transparant zaken te doen, alles wordt tot in de puntjes uitgelegd en geen kleine letters in het contract. Als gevolg zit nu ook niet vast aan onnodige onderhoudscontracten en kosten.

Adviserend

Marketing to Grow zorgt ervoor dat u als klant precies weet waar u aan toe bent. Tijdens het eerste gesprek kan er al een advies uitgebracht worden over hoe u uw doelgroep het beste kunt bereiken en via welke promotiemiddelen.

Betaalbaar

Marketing to Grow is ontstaan uit de vraag naar een betaalbaar Online Marketing bureau dat toch kwaliteit levert. Een duidelijke uitleg over de te verrichte werkzaamheden. Geen Marketing Bureau dat gebruik maakt van de onwetendheid van klanten.

Latest projects

Een greep uit onze klanten