Het aanleggen van een zwembad

Wilt u een zwembad aanleggen?  Voor velen is het een droom om tijdens de zomerse dagen lekker in een verkoelend zwembad te duiken. Dat voelt nog beter als het zwembad in uw eigen tuin staat. Deze droom kan Fiechter Daksystemen voor u waar maken. Wij bieden alle mogelijkheden voor een heerlijk zwembad in uw eigen tuin. Een zwembad aanleggen doet u doorgaans niet zelf, maar laat u over aan een specialist op het gebied van het aanleggen van zwembaden. Zwembaden aanleggen behoort tot één van onze vakgebieden en u kunt het werk dan ook geheel aan ons overlaten, incl. alle grond- en loonwerken.

Verwarmd zwembad aanleggen

Zwembaden worden zowel koud als warm opgeleverd zoals de klant het wenst. Of dit verwarmen nu d.m.v. zonne-energie en/of een warmtepomp is, niets is ons teveel. Ook kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden, om uw zwembad in goede conditie te houden, geheel toegesplitst op uw situatie. Bent u benieuwd naar de kosten van zwembad aanleggen; vraag dan direct een offerte aan.

Zwembad aanleggen met overkapping

Fiechter Daksystemen verzorgt ook diverse modellen van zwembadoverkappingen in alle formaten. Er is er altijd één die bij uw wensen past. Heeft u een zwembad in de tuin, maar ontbreekt de overkapping? Dan bent u veel tijd kwijt met het onderhouden van uw zwembad in de tuin. Een zwembadoverkapping biedt hierin de ideale oplossing. Bovendien scheelt het bij een verwarmd zwembad aanzienlijk in de kosten voor het warm houden van het zwemwater. Het is dus wijs om snel een zwembadoverkapping aan te brengen wanneer u deze nog niet heeft. Benieuwd naar de kosten voor het aanbrengen van zwembadoverkapping? Vraag dan een offerte aan.