Diensten

Let’s grow your business together!

Web Design

Wat levert een professionele website mij als bedrijf op?

Marketing to Grow, adviseert u bij de ontwikkeling van uw op maat gemaakte website. Samen zal er gekeken worden naar de uitstraling die het beste past bij uw doelgroep. In combinatie met de andere marketingtools die ingezet zullen worden zal de hoogst haalbare groei gerealiseerd worden.

SEO

Hoe vinden klanten mij?

SEO is een veelgebruikte term, op het moment dat je op zoek bent naar een Online Marketing bureau. SEO zorgt ervoor dat je namelijk beter vindbaar bent op Google of andere zoekmachines zoals Bing. Door goed te kijken naar waar uw doelgroep op zoekt zorgen we er samen voor dat u hoger op Google verschijnt. En wie wil er niet op die eerste pagina verschijnen.

Google Ads

Google Addwords of Google Ads, what’s in it for me?

Marketing to Grow, kijkt tijdens het eerste advies gesprek welke strategie gehanteerd gaat worden. Hoe gaan we op een korte termijn samen groei realiseren. Door middel van Google Ads voorheen Google Addwords gaan we kijken, of het interessant is om op Google te adverteren.

Lean Six Sigma

Hoe zorgen we ervoor dat uw bedrijfsprocessen onder controle zijn en effici├źnter worden?

De filosofie Lean is een veelgebruikte term. Steeds meer bedrijven zijn bezig met de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Marketing to Grow kan u helpen bij de implementatie van Lean Six Sigma. Samen kijken we hoe we uw bedrijfsprocessen onder controle krijgen, bij kunnen sturen en continue kunnen blijven verbeteren.

 

Social Media

Wat levert het bijhouden van Facebook of LinkedIn op?

Samen zal er gekeken worden naar de doelgroep. Is deze doelgroep uberhaupt actief op Social Media of zullen er andere promotiekanalen gebruikt moeten worden om groei te realiseren. Hoe kunnen we er gratis voor zorgen dat er meer naamsbekendheid gerealiseerd wordt. Marketing to Grow geeft advies in wanneer en waar u uw bericht moet plaatsen.